Gratis tidsbestilling 70 22 51 41 info@audiovox.dk

 Har du Tinnitus?

Audiovoxs Aps, en høreklinik der adskiller sig positivt fra mængden. Du lokaliserer et omfattende produktsortiment af nyttige produkter ved Audiovoxs, der med sikkerhed opfylder dine målsætninger om optimeret hørelse af Tinnitus.

På firmaets høreklinik formstøber vi høreværn af enestående kvalitetsstandard. Ved benyttelse af formstabilt og blødt silikonemateriale er vi sikre på at skabe fuldstændigt unikt tilpassede løsninger indenfor høreværn for at beskytte dig fra Tinnitus.

Grænseoverskridende Tinnitus forekommer i relation til mange fag og derfor bør man bestandigt bruge høreværn, så man undgår høreskader af permanent karakter. Ved hjælp af et besøg på vores høreklinik, får du chance for at værne om din hørelse – du skulle jo gerne have den hele livet og komme ud af Tinnitus.

Vi sælger produkter fra vores høreklinik, som med garanti beskytter din hørelse.
I henhold til dine ønsker, så leverer vi høreværn som indholder et omfattende udvalg af filtre, som matcher til utallige alternative behov hos vores kunder. Som jæger kan du eksempelvis opnå stor fornøjelse af firmaets høreværn. Vil du have fornøjelsen af alle naturens dejlige lyde, men ønsker at være fri for påvirkning af hørelsen på baggrund af drøn fra skud, så besidder vi den formålstjente løsning.

Også indenfor pædagogfaget og musikbranchen ser man et stigende omfang af høreskader på årsbasis og hermed er en løsning fra vores høreklinik absolut værd at overveje. Vi skaber de helt rigtige værktøjer vedrørende støjbeskyttelse af hørelsen, på firmaets høreklinik.

Du kan bestandigt kontakte vores høreklinik for vejledning eller tvivl i forbindelse med værn overfor Tinnitus, via vores kontaktoplysninger, som du opnår nederst på siden.

Din hørelse er vores omsorg

For spørgsmål omkring en ordre, eller for mere information omkring vores produkter.

Telefon — + 45 70 22 51 41

+45 7022 5141

Herlev Hovedgade 138E 2730 Herlev - Denmark