Gratis tidsbestilling 70 22 51 41 info@audiovox.dk

Ørepropper

I Audiovox arbejder vi med udvikling af materialer til aftrykstagning og fremstilling af ørepropper. Vi mærker i tiden med stigende antal patienter og et højt tempo på landets høreafdelinger og høreklinikker, et behov for en hjælpende hånd i de spidsbelastede perioder ved f.eks. sygdom eller orlov og tilbyder at løse opgaven helt eller delvist.

Hos Audiovox har vi mange års erfaring og er meget fleksible, når det drejer sig om materialevalg, udformningen eller farven af ørepropperne. Vi lægger stor vægt på patientens/kundens ønsker og forventninger og det vil vi prioritere højt.

Vores nye produktserie af ørepropper består af:

 – HÅRDE PROPPER
 – BLØDE PROPPER
 – SEMI SOFT
 

Med forskellige farver, udformninger, motiver, glimmer, osv.. Det er specielt til børn og unge.

I Audiovox er vores vision at ændre folks synspunkt om høreapparater fra et handikap til et hjælpemiddel i stil med briller og gøre det trendy og moderne – med mere spræl i.

Der er vores opfattelse og håb, at vi kan opnå det sammen!

Hvis du har mistanke om, at du har ørevoks, vil vi anbefale dig at få din egen læge til at checke dine øregange før du bestiller tid hos os. Det er kun læger/sygeplejersker der må fjerne ørevoks og det er ikke muligt at lave aftryk af øregangene, hvis de er blokerede af voks. Alternativt kan du købe Remo-wax på apoteket, som du selv drypper i ørerne.

Din hørelse er vores omsorg

For spørgsmål omkring en ordre, eller for mere information omkring vores produkter.

Telefon — + 45 70 22 51 41

+45 7022 5141

Herlev Hovedgade 138E 2730 Herlev - Denmark