Gratis tidsbestilling 70 22 51 41 info@audiovox.dk
Høj musik er en af de store årsager til høreskader og tinnitus.

Pas på din hørelse.

MUSIk

Høj musik er en af de store årsager til høreskader og tinnitus.

Der ses flere og flere varige skader – ikke alene blandt professionelle musikudøvere, men også blandt publikum og diskoteksgæster.

 

 

Pas på din hørelse

Lever du af at være musiker, eller er musik det du bruger din fritid på. Så er hørelsen din livsnerve, og du skal passe på den. Såvel symfoniorkestre som rockbands afgiver Iydniveauer, der i perioder svarer til jetmotorers støjniveau.

Det kan det menneskelige øre ikke tåle at blive udsat for i længere tid. Det grundlægger en hørenedsættelse, som sætter meget tidligere ind end normalt, og ofte får man tinnitus samtidig (en generende støj, susen eller ringen for ørerne enten konstant eller periodisk). Hvis du føler det som om du har vat i ørene, eller har lidt tinnitus efter at du har nydt musik, så er det et tegn på, at du skal passe på. Høreskader er vanskelige at behandle med høreapparat og giver forringet livskvalitet.

Hvordan undgår man Høretab og Tinnitus

Man kan undgå at udsætte sine ører for den store Iydmæssige belastning. F.eks. Iade være med at placere sig lige foran højttalerne. Men hvis man er musiker, er man tvunget til at være der, hvor det foregår.

Musikerhøreværn

Traditionelle høreværn dæmper ulinært og ødelægger derved meget af musikoplevelsen. Dæmpningen er afhængig af, hvordan høreværnet sidder i ørene, og man kan opleve, at et traditionelt høreværn generer efter kort tids brug.
Vi anbefaler derfor Audiovox’s Musikerhøreværn – et høreværn der tilpasses individuelt til dit øre efter en afstøbning og du vælger selv mellem filtrene ER 10, ER 15 eller ER 25. De dæmper 10, 15 eller 25 dB, og dæmpningen er helt lineær over hele frekvensområdet, så du får den samme musikoplevelse. Du kan stadig nyde musikken i dit musikmiljø. Det er let selv at skifte filtrene, så dæmpningen passer til forskellige musikmiljøer.

Dit personlige høreværn

Musikerhøreværnet dæmper ens hver gang, fordi det passer nøjagtigt til dit øre. Det er vigtigt specielt hvis du selv spiller. Et standard høreværn vil dæmpe forskelligt afhængig af, hvordan det er placeret i øret, og det vil påvirke dit spil. Efter en kort tilvænning kan du følge med i musikken og dens intensitet uden større gener, forstå og høre almindelig tale uden at tage høreværnene ud og samtidig passe på din hørelse. Det fortjener dine ører – dem skal du bruge resten af livet. Høreværnene er fremstillet af blødt og behageligt silikonemateriale, så det også er muligt for de fleste blæsere og sangere at anvende Audiovox’s Musikerhøreværn.

Din hørelse er vores omsorg

For spørgsmål omkring en ordre, eller for mere information omkring vores produkter.

Telefon — + 45 70 22 51 41

+45 7022 5141

Herlev Hovedgade 138E 2730 Herlev - Denmark