Gratis tidsbestilling 70 22 51 41 info@audiovox.dk

Beskyt din hørelse – du skal jo bruge den resten af livet!

JAGT HØREVÆRN

Christian Andersen skyder lerduer på landsholdsplan og har blandt andet været Danmarksmester 10 gange og verdensmester 2 gange. Christian bruger både aktive og passive Audiovox jagthøreværn. De aktive benytter han, når han træner og er på jagt, så han stadig kan høre omverdenen og tale fra dem, han træner med, uden at han skal være nervøs for sine ører.

Når der kræves fuld koncentration i forbindelse med konkurrenceskydning benytter Christian de formstøbte høreværn uden elektronik, så han kan undgå al udefrakommende støj, og holde 100% fokus på hans skydning.

Christian Andersen siger: ” Jeg har valgt de elektroniske til træning, fordi du kan bruge dem uden det føles som at have høreværn på. De beskytter hørelsen og man kan samtidig let snakke med de andre og fx lige give et fif videre.” De andre bruger jeg i konkurrence-situationer, fordi de fungerer én til én lige så godt som almindelige store høreværn.

Du har bare den kæmpe fordel, at du har øret frit”

En af mine beste køb jeg kan gå med dem…

En af mine beste køb jeg kan gå med dem hele dagen uden på jagt og når jeg er på skydebanen når man tænker på at man skal passe på sin hørelse hele livet så er det ikke nogen stor investering.

Henning Bruno Andersen

Skydeinstruktør

Soundscopre Pro-Tect iHunt

 

Beskyt din hørelse – du skal jo bruge den resten af livet!
At beskytte sin hørelse er vigtig, fordi det ikke er muligt at reparere den skade, der er forårsaget af støj. Man hører ofte jægere sige, at “et skud er ikke så farligt” eller “det knalder jo ikke så ofte”, men et skud kan være nok til at forårsage et permanent høretab og / eller en tinnitus. Derfor, sørg for at gøre det til en vane at beskytte din hørelse, når risikoen for skarpe lyde, såsom på jagt eller under anden form for støj.

Forbedre din hørelse

 

Pro-tect iHunt er Starkey’s sidste nye aktive høreværn med lyd forbedring beregnet til jagt. Under jagten beskytter de din hørelse mod høje

 lyde, fra skud og andre lydkilder, mens de forstærker svagere lyde så du kan høre dem tydeligt.

Med Sound Pro-tect iHunt kan du retningsbestemme fra hvilken retning lyden kommer fra, for eksempel hvor fra hunden gøer. Fordi høreværn er designet i henhold til dine unikke øre, sidder de komfortabelt i øret hvilket resulterer i en uovertruffen komfort, mens du trygt kan bruge hat og også beskyttelsesbriller.

Med den nye version af Soundscope, anvendes en mere avanceret teknologi end før, der giver endnu bedre lydgengivelse og aktive reduktion af vindstøj.

Flere programmer
Pro-tect iHunt har fire forskellige programmer, så du kan optimere brugen af dit høreværn. Program tre og fire er i stand til at lytte via en halsslynge.

Medhør

Med hjælp fra en teleslynge, kan du få trådløs overvågning til din Pro-tect iHunt.

Slyngen er forbundet til det nødvendige udstyr, eksempelvis en jagt-radio, og derefter rundt om halsen.

Lyden transmitteres derefter induktivt til telespolen i høreværnet. Slyngen kan med fordel bæres under tøjet for at forhindre, at den hænger fast i grene i skoven

Slyngen har en standard kontakt med 3,5 mm mono-prop. For at forbinde
til andre typer af kontakter, skal du kontakte din jagt radio forhandlere.

Slyngen kan naturligvis bruges til at overføre lyd fra enhver form for enheder med et output der svarer til stikket på ledningen. En bekvem løsning er at forbinde slyngen til en såkaldt monofon.

Produktion
Soundscope Pro-tect iHunt fremstilles efter aftryk af dine ører. Disse aftryk 3D scannes og derefter fremstillet skallerne i en avancerede 3-D processen med laserteknologi.
I skallen indsættes og tilpasses elektronik. Skallerne har to forskellige farver
som gør det lettere at skelne mellem højre (rød) og
venstre (blå). Den plast som skallerne er produceret af, er udviklet til at være
allergivenlige.

Information
Soundscope er CE-mærket og testet
i henhold til EN352-2: 2002, EN352-7: 2002.
Test af data ifølge ISO 4869-4.

Når du er på jagt er dine øre udsat for ekstreme påvirkninger, som kan forringe din hørelse. Derfor er det vigtigt at forebygge denne skade – før det er for sent.

Du får jo brug for hørelsen resten af dit liv.

Audiovox kan nu tilbyde det perfekte høreværn.

  • Aktivt elektronisk høreværn
  • Tillader normal kommunikation med omgivelserne
  • Forstærker svage lyde og dæmper effektivt ved skud
  • Universal eller individuel løsning med bløde propper (tillægspris)
  • CE-certificeret

 

Såfremt du har spørgsmål eller ønsker yderligere information, er vi naturligvis til din disposition. Ring på 70 22 51 41 og bestil høreværnene med posten eller kom forbi vores forretning og prøv dem.

En stor del af fornøjelsen ved at jage er at nyde stilheden og naturen. Men, jægere er specielt udsatte for støjbelastning meget tæt på øret. Vi har både aktive og passive høreværn til beskyttelse af din hørelse.

 Audiovox’s passive jagthøreværn

Lad os hjælpe med at finde den rigtige løsning for dig – du får jo brug for din hørelse resten af dit liv.

Din hørelse er vores omsorg

For spørgsmål omkring en ordre, eller for mere information omkring vores produkter.

Telefon — + 45 70 22 51 41

+45 7022 5141

Herlev Hovedgade 138E 2730 Herlev - Denmark