Gratis tidsbestilling 70 22 51 41 info@audiovox.dk

Formstøbte høreværn til kommunikation via Bluetooth

Industri

Formstøbte høreværn til kommunikation via Bluetooth

Vi har netop fået et nyt produkt i vores sortiment bestående af formstøbte høreværn med lukkede radiosystemer eller fungerende via bluetooth-kommunikation. Disse høreværn er tilpasset flere modeller JABRA. De produceres med en Y-kanal, hvor kanal 1 er med dæmpning og trykudligning, mens kanal 2 er til kommunikation. I kanal 1 indsættes et dæmpningsfilter, afhængigt af støjniveau kan der vælges mellem 4 forskellige ulineære filtre.

Fordelen ved disse høreværn er, ligesom ved mange af vores andre høreværn, at de formstøbte lige netop til dine eller dine medarbejders ører. Disse høreværn gør det ligeledes muligt at kommunikere med de nærmeste medarbejdere, mens unødvendig støj sorteres fra. 

Vi er stolte over at kunne fortælle, at HI-dommerpanelet har valgt vores nye formstøbte høreværn som et revolutionerende produkt, der har fået 3 ud af 3 stjerner. Kort fortalt har de blandt andet vurderet vores høreværn som værende en epokegørende teknologi, der har positiv indvirkning på arbejdsmiljøet. 

(Model Jabra Steel Bluetooth Headset)

 

(Modell Jabra Elite e25 Bluetooth Headset)

 

Industri høreværn

Støj giver forøget risiko for lydoverfølsomhed og tinnitus og resulterer i sygemeldinger og tabte arbejdsdage.

Vi har erfaring for at brug af individuelt fremstillede høreværn højner effektiviteten og kvaliteten af det udførte arbejde på arbejdspladsen.

Både den fysiske og psykiske trivsel forbedres når støjgenerne ophører.

Sound Pro-tect

Beskyt din hørelse – du skal jo bruge den resten af livet!

At beskytte sin hørelse er vigtig, fordi det ikke er muligt at reparere den skade, der er forårsaget af støj.
Hvis man udsætter sig selv for daglig støj over 85 db kan det være nok til at forårsage et permanent høretab og / eller en tinnitus. Derfor, sørg for at gøre det til en vane at beskytte din hørelse, når risikoen for kraftige lyde over længere tid er til stede.

Forbedre din hørelse

Soundscope Pro-tect er Starkey’s sidste nye aktive individuelt tilpasset høreværn mod industristøj. I støjende industri miljøer beskytter høreværnet mod de skadelige lyde, samtidig med at man kan kommunikere med hinanden og følge med i hvad der sker i ens omgivelser.  Fordi høreværn er designet i henhold til dine unikke øre, sidder de komfortabelt i øret hvilket resulterer i en uovertruffen komfort, mens du trygt kan bruge hjelm og også beskyttelsesbriller.

Flere programmer
Soundscope Pro-tect har fire forskellige programmer, så du kan optimere brugen af dit høreværn. Program tre og fire er i stand til at lytte via en halsslynge.

Medhør
Med hjælp fra en teleslynge, kan du få trådløs overvågning til din Soundscope Pro-tect. Slyngen er forbundet til det nødvendige udstyr, eksempelvis en telefon eller radio, og derefter rundt om halsen.
Lyden transmitteres derefter induktivt til telespolen i høreværnet. Slyngen kan med fordel bæres under tøjet for at forhindre, at den hænger fast i noget.
Slyngen har en standard kontakt med 3,5 mm mono-prop. For at forbinde til andre typer af kontakter, skal du kontakte din forhandler.
Slyngen kan naturligvis bruges til at overføre lyd fra enhver form for enheder med et output der svarer til stikket på ledningen. En bekvem løsning er at forbinde slyngen til en såkaldt monofon.

Produktion
Soundscope Pro-tect fremstilles efter aftryk af dine ører. Disse aftryk 3D scannes og derefter fremstillet skallerne i en avancerede 3-D processen med laserteknologi.
I skallen indsættes  og tilpasses elektronik. Skallerne har to forskellige farver
som gør det lettere at skelne mellem højre (rød) og venstre (blå). Den plast som skallerne er produceret af, er udviklet til at være allergivenlige.

Soundscope er CE-mærket og testet
i henhold til EN352-2: 2002, EN352-7: 2002.
Test af data ifølge ISO 4869-4.

Audiovox formstøbte høreværn

Den individuelle løsning

Lovgivning
Europæisk lovgivning angiver at arbejdsgivere skal tilbyde høreværn til alle ansatte som udsættes for lydtryk over 80dB(A). Hvis lydtrykket overstiger 85dB(A), skal arbejdsgiver forsøge at dæmpe støjen ved kilden. Hvis det ikke er muligt at dæmpe støjen, er arbejdsgiver ansvarlig for at ansatte anvender høreværn.
 
Støj og høreskade
Vi møder støj næsten alle steder – i trafikken, i jobbet eller i fritiden. Desværre vil man ofte vænne sig til støjen efter et stykke tid, men øret vil stadig blive belastet af det forhøjede støjniveau. Omkring 60% af de mennesker, der arbejder i støjfyldte omgivelser, anvender ikke høreværn. For disse personer er der stor risiko for permanent høreskade. Høreskade er den næst hyppigste arbejdsskade, og når skaden er sket, kan øret ikke helbredes.

Fordele ved individuelle formstøbte høreværn:

 • Skræddersyet så de passer perfekt til øret
 • Behagelige at bære
 • Dæmper effektivt
 • Tale kan stadig høres
 • Filtre vælges på baggrund af arbejdssituation
 • Næsten usynlig i øret
 • Kan anvendes med hjelm
 • Lette at vedligehold
 • Klemmer ikke i eller på øre
 • Lang levetid (5 – 10 år)
 • Yderligere muligheder

Høreværnet kan leveres med snor, hvilket er praktisk, hvis de hyppigt tages ind og ud af øret.
Til levnedsmiddelindustri kan en metalkugle støbes ind, så høreværnet kan findes let med metaldetektor, hvis det tabes.

Specifikation 
Alle produkter og kvalitetssystemer er godkendt efter CE0121

Anvendelses område
Audiovox er det perfekte høreværn for alle der udsættes for støj. Høreværnet anvendes bl.a. på følgende områder:

 • Metalbearbejdning
 • Træbearbejdning
 • Levnedsmiddelindustri
 • Bygningsindustri
 • Lagerområder
 • Musikområdet
 • Daginstitutioner
 • Forskellige filtre

Audiovox høreværn kan tilpasses til enhver arbejdssituation. Kontakt Audiovox ApS, for vejledning om valg af filter til den aktuelle arbejdssituation. 

Sådan foregår det

 

Til fremstilling af det individuelle høreværn skal der først tages aftryk af ørene. Aftrykket bliver brugt som model, så det færdige høreværn bliver en nøjagtig kopi af aftrykket. Efter støbning bliver der boret en lydkanal i høreværnet, og det korrekte filter monteres.

Materiale
Audiovox høreværn er fremstillet i et blødt og fleksibelt materiale, så de kan anvendes i timevis, uden at man bliver generet af høreværnet.

Garanti
Høreværnet leveres med 2 års garanti.

Levering
Høreværnet leveres med en udførlig brugsanvisning.

Service
Vi står til rådighed med råd og vejledning i enhver henseende vedrørende høreværn.

Farver
Audiovox høreværn fremstilles som standard i transparent men kan leveres i andre farver.

Din hørelse er vores omsorg

For spørgsmål omkring en ordre, eller for mere information omkring vores produkter.

Telefon — + 45 70 22 51 41

+45 7022 5141

Herlev Hovedgade 138E 2730 Herlev - Denmark