Gratis tidsbestilling 70 22 51 41 info@audiovox.dk

Audiovox.dk handelsbetingelser

Til orientering: Du kan læse om Forbrugerstyrelsen og dens råd med hensyn til e-handel på www.forbrug.dk 

Audiovox ApS
Audiovox ApS er det juridiske navn for virksomheden. Vores kontor ligger i Herlev hovedgade 138E 2730 Herlev – DENMARK, og du kan kontakte os på tlf. 70 22 51 41 eller pr. email på adressen info@audiovox.dk.

Vores CVR-nr. er 25 67 69 04. Ved hjælp af dette nummer kan du finde informationer om os på www.skat.dk 

Sikker betaling via PBS
De data, som afsendes i forbindelse med et betalingskortskøb i Audiovox webshoppen, transmitteres krypterede. Derfor er det kun PBS (Pengeinstitutternes Betalings Systemer), der kan læse dem. Hverken Audiovox eller andre udenforstående har adgang til dine bankdata.
Det betyder, at de data, som du taster ind i forbindelse med købets afslutning, bliver krypteret inden de sendes til en PBS-server. På PBS-serveren bliver det undersøgt om betalingskortet er spærret eller om der er andet, der gør det ugyldigt. Hvis betalingskortet godkendes bliver din handel bekræftet. Først på dette tidspunkt får Audiovox oplysning om, hvem du er, og hvilke varer der skal leveres.

Audiovox modtager Dankort, Visa, Mastercard, Eurocard, Maestro og JCB. 
Betaling med Dankort, hvor du indtaster kortnummer, udløbsdato og kortets kontrolcifre, giver en høj sikkerhed. Betalingen sker via en sikker forbindelse (https). De indtastede oplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre. Kortoplysningerne tastes ind i et vindue, og sendes herefter over en krypteret forbindelse til serveren. Sikkerheden er markeret med en lille hængelås nederst i browseren. Audiovox har på intet tidspunkt adgang til dine kortdata. Audiovox benytter SSL kryptering (Secure Socket Layer) i betalingsdelen mellem dig og Audiovox. SSL løsningen omfatter bl.a. kryptering af overførsler og anvendelse af krypteringscertifikat. Dette opfylder alle de krav, som PBS stiller til sikkerhed.

Gennemførelse af køb i webshoppen 
Du køber konsumervarer i webshoppen ved at vælge den vare du ønsker, og herefter klikke på ”læg i kurv”-knappen i højre side. Herefter bliver du ledt gennem de øvrige punkter i handelen.

Når købet er gennemført får du en kvittering frem på skærmen, som vi anbefaler at du printer ud. Du vil ligeledes modtage en email med en ordrebekræftelse. Vi opbevarer ikke oplysninger om din ordre, så du kan ikke på et senere tidspunkt logge ind og se en kopi af din ordrebekræftelse. Husk derfor at gemme den ordrebekræftelse du modtager på pr. email eller print den ordrebekræftelse som kommer frem på skærmen umiddelbart efter at købsaftalen er indgået.

Betalingen for den købte vare trækkes først fra din konto, når varen afsendes fra Audiovox.
Hvis du ønsker at købe formstøbte produkter følger du samme procedure som beskrevet ovenfor. I processen vil du blive bedt om at udfylde en ”custom order” som ved tryk på ”send” afsendes som email til Audiovox. Du vil modtage svar på din ”custom order” så snart vi har læst din bestilling. Grunden til at det ikke er muligt at købe formstøbte produkter direkte i webshoppen, er at købet af et sæt formstøbte produkter kræver personlig betjening for at sikre det rigtige valg af model, samt sikre kvaliteten af de aftryk af dine ører som afstøbningerne bliver produceret efter.

Priser på Audiovox.dk

De priser som er angivet ved de enkelte varer, er i danske kroner (DKK) inklusiv moms, told og eventuelle afgifter. Priserne er eksklusiv forsendelsesomkostninger og eventuelle gebyr for betalingskort.

Forsendelsesomkostninger
Omkostninger til forsendelse af varer købt på Audiovox.dk er ikke inkluderet i den vejledende udsalgspris som er angivet ved de enkelte varer. 
Forsendelsesomkostningerne ved køb af op til 3 sæt vil beløbe sig til kr. 60,- inkl. moms.
Varer bliver sendt som pakkepost med Post Danmark.
De samlede omkostninger i forbindelse med købet vil fremgå tydeligt af ordrebekræftelsen inden du skal godkende betalingen / gennemføre købet.

Bemærk: Audiovox kan godt sende varer til Grønland, Færøerne eller udlandet. Men der vil i den forbindelse komme et ydeligere tillæg på forsendelsesomkostningerne svarende til den merpris en forsendelse til den pågældende destination vil påkræve. Disse forsendelser vil ligeledes blive afsendt som pakkepost via Post Danmark.

Forbehold
Audiovox tager forbehold for prisfejl, opdateringsfejl og udsolgte varer. Hvis den bestilte vare er udsolgt, forbeholder vi os retten til at slette din ordre. Hvis dette sker, får du naturligvis besked om dette på den emailadresse, som du oplyste i forbindelse med bestillingen. Vi tager forbehold for forsendelse af meget store, tunge eller skrøbelige varer til ikke brofaste øer. Ved ordrer på mere end kr. 4.500 bliver du kontaktet på det angivne telefonnummer eller emailadresse, med bekræftelse af leveringen.

Fortrydelsesret

Hvis du fortryder købet inden du har modtaget varen skal du finde ordrebekræftelsen (print eller e-mail), kontakte Audiovox og foretage en annullering af handelen ved at oplyse os ordrenummeret. Herefter modtager du en skriftlig bekræftelse på annulleringen. Du kan finde kontaktinfo på www.audiovox.dk. 
Bemærk: Det er meget vigtigt at du handler hurtigt, for er varen allerede afsendt, kan du ikke annullere ordren. I så fald kan du fortryde ved at nægte at modtage varen, hvorefter den vil blive returneret til Audiovox.
Når du køber en vare på www.audiovox.dk har du altid 14-dages frist til at fortryde købet regnet fra den dato, hvor du modtager varen ifølge reglerne herom i forbrugeraftaleloven. Dette forudsætter dog at plomberingen ikke er brudt og varen ikke er afprøvet.

VIGTIGT: Hvis du bryder plomberingen på emballagen og afprøver produktet, bortfalder fortrydelsesretten og du vil ikke kunne returnere varen – jf. forbrugeraftaleloven §20 stk. 3.
Dette skyldes at Audiovox-produkter kun kan afprøves ved indsætning i øret. Når produktet har været placeret i øret vil det ikke længere kunne betragtes som i væsentligt samme stand som ved modtagelsen og vil derfor ikke kunne sælges som nyt. Dette skyldes bl.a. mulig belægning af ørevoks og lignende i forbindelse med afprøvningen.

§ 20. Fortrydelsesretten er betinget af, at det modtagne overgives til den erhvervsdrivende på dennes forretningssted i væsentlig samme stand og mængde, hvori det var, da forbrugeren fik det i hænde. Ved fjernsalg af varer, hvor den erhvervsdrivende har påtaget sig at afhente varen hos forbrugeren, såfremt denne bruger sin fortrydelsesret, og ved køb af varer uden for fast forretningssted er fortrydelsesretten betinget af, at forbrugeren holder det modtagne til disposition for den erhvervsdrivende i væsentlig samme stand og mængde, hvori det var, da forbrugeren fik det i hænde. 
Stk. 3. Forudsat at forbrugeren udtrykkeligt er gjort opmærksom herpå, gælder fortrydelsesretten ikke for 

1) varer, der er taget i brug, hvis det efter varens art er åbenbart, at brugen medfører en formindskelse af varens salgsværdi.

Hvis du udnytter din fortrydelsesret har du krav på at få de penge tilbage, som du har betalt for varen inkl. fragt. Du skal dog selv dække udgiften til returnering af varen. 

Ved returnering af en vare skal du selv betale for returforsendelsen og du må derfor ikke sende varen retur pr. efterkrav. Ved returnering af en vare skal du benytte samme forsendelsesmetode som Audiovox. Audiovox anvender sædvanligvis Post Danmark, så det bør du altså også gøre. Du finder returadressen på ordrebekræftelsen/fakturaen eller på www.audiovox.dk.

Hvis 14-dages fristen udløber på en lørdag, en søndag, Grundlovsdag eller en helligdag kan du vente til den følgende hverdag med at sende varen tilbage til Audiovox og stadig overholde tidsfristen. 
Det anbefales, at du ved varens returnering ved hjælp af postkvittering eller lignende sikrer dig bevis for, at du har fortrudt rettidigt.

Når vi har fået varen retur, undersøger vi om den er i orden, hvorefter vi overfører beløbet til din konto inden 14 dage. Husk at oplyse både bankregistrerings- og kontonummer til den konto hvor beløbet skal indsættes.

Vigtigt: Du må ikke bryde plomberingen og afprøve varen, for så har du ikke længere ret til at fortryde købet (jf. forbrugeraftaleloven §20 stk. 3). 

Det er en betingelse for, at du kan bevare fortrydelsesretten, at du leverer varen tilbage i væsentlig samme stand, som du har modtaget den. Det vil sige at Audiovox skal kunne sælge den igen som ny. 

Hvis varen under transporten bliver beskadiget, og det ikke er din skyld, bevarer du din fortrydelsesret.

Levering
Når du har bestilt en vare hos Audiovox, har vi en frist på fem hverdage fra bestillingsdato til levering af varen. Dette gælder ikke ved køb af formstøbte (custom) produkter.

Varen leveres til den adresse, som du har indtastet ved bestillingen. Alle varer bliver omhyggeligt emballeret inden vi sender dem til dig. Normalt går der tre hverdage fra din bestilling, til du har varen. Du skal være opmærksom på, at de priser, som du ser på produkterne hos Audiovox, er eksklusiv leveringsomkostninger.

Har du ikke modtaget dine varer inde for de fem hverdages leveringsfrist, er du meget velkommen til at kontakte os.

Fejl og mangler
Som forbruger har du to års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Dette betinges selvfølgelig af at reklamationen er berettiget.

Hvis varen mod forventning har fejl eller mangler, når du modtager den, har du dermed to års reklamationsfrist i henhold til købeloven.

Formodningsperioden er på 6 måneder.

Hvis du vil reklamere over en vare du har modtaget, kan du sende varen, en kopi af den originale kvittering og en beskrivelse af af fejl og mangler til Audiovox inden fristens udløb. Du skal benytte følgende adresse: Audiovox ApS, Herlev Hovedgade 138 E. 2730 Herlev. Husk at angive hvori manglen/fejlen består.

Rykkergebyr 
(Er kun aktuelt ved køb af custom/formstøbte modeller)
Skulle du glemme at betale din tilsendte faktura fra Audiovox inden den angivne forfaldsdato, sender vi en rykker 2 dage efter sidste betalingsdato. Der vil på den nye faktura blive påskrevet et rykkergebyr på DKK 50,- for påmindelse om betaling. 

Persondatapolitik

Audiovox benytter et logstatistikssystem, der samler information om de besøgende på www.audiovox.dk. Hensigten er at optimere hjemmesiden og dens brugermuligheder, ligesom logstatistikken giver os et billede af de brugere og kunder, der besøger www.audiovox.dk.

For at du kan handle hos audiovox.dk er det nødvendigt, at du lader dig registrere med navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse oplysninger registreres kun internt hos Audiovox, og vi opbevarer dem i fem regnskabsår (det kræver regnskabsloven). Derefter bliver de slettet. Du kommer aldrig til at give os personlige oplysninger af vanvare. Vi gør på hjemmesiden tydeligt opmærksom på, når du skal give os den slags oplysninger for at kunne komme videre i bestillingen, og du har altid mulighed for at afbryde handelen, hvis du ikke vil aflevere de oplysninger, som vi beder om.

De informationer, som du afleverer til os, er tilgængelige i Audiovox’s database.

Vi opbevarer og overfører de nævnte oplysninger ukrypteret, i modsætning til bankoplysninger der overføres via 128 bit kryptering. Oplysningerne bliver ikke opbevaret på webserveren, men i Audiovox’s database. Uvedkommende har derfor ikke adgang til dine data.

Vi benytter ikke de registrerede oplysninger til andet end ordrebehandling og dine oplysninger bliver ikke solgt til tredjepart. Vi bruger heller ikke oplysningerne til at sende dig emails med mindre du giver os lov til det. Og du kan selvfølgelig til enhver tid give os besked om det, hvis du ikke længere ønsker at modtage emails fra Audiovox.
Som registreret hos Audiovox har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og til at få indsigt i de oplysninger, som vi har om dig. Det får du ved at kontakte Audiovox.

På www.audiovox.dk. benytter vi cookies – det vil sige små tekstfiler, som sendes til din browser og lagres på din computer. Vi benytter disse cookies til at genkende dig og for eksempel huske, hvilke varer der er i indkøbsvognen når du handler i Audiovox.dks online butik. I Internet Explorer 5.X slettes cookies under menuen ‘Funktioner’ -> ‘Internetindstillinger’ -> ‘Slet cookies’.

+45 7022 5141

Herlev Hovedgade 138E 2730 Herlev - Denmark