Webshop

Ring mig op

Tilmeld nyhedsbrev

Vi er også påDownloads

Artikler

Seneste nyheder

Mest solgte

Alle bedst sælgende
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Dette får du

I Audiovox hørecenter har vi ekstraordinære dygtige medarbejdere, der arbejder ud fra det samme værdisæt. Vores audiologister interesserer sig for og uddanner sig løbende i de seneste og bedste teknologiske løsninger.

På vores første møde vil vi lytte til din ’hørehistorie’ og derved danne os et billede af dit liv, dine udfordringer samt dine ønsker. Vi vil lave forskellige høreprøver, for at danne os et billede af hvilken slags høretab du måtte have, og vi vil forklare dig resultaterne og herefter drøfte dem sammen.

Ud fra dine ønsker, vil vi sammen kigge på løsningsmuligheder der dækker netop dine behov. Idet vi både tager de forskellige høreapparaters elektroniske lydbehandling samt fysiske udformning i betragtning, kommer vi frem til den bedste løsning til dig.

Vi er engageret i Audiovox. Vi evner at sætte os i dit sted, og vi stræber hele tiden efter de bedste løsninger for dig, ud fra det der er din virkelighed, og dine udfordringer.

Men det vigtigste er nok, at vi altid søger at holde, hvad vi lover.

Når vi er kommet frem til en løsning kan det være, vi skal tage et aftryk af dine øregange. Det gør ikke ondt og tager blot et par minutter.

Herefter aftaler vi en ny tid til tilpasning af apparaterne. Du får relevante brochurer og skriftelig information med hjem om, det vi har talt om.

Bliver du i tvivl om noget bagefter, er du altid velkommen til at ringe til os.

Du er meget velkommen til at tage en ven eller et familiemedlem med til dette og de efterfølgende møder!

På tilpasningsdagen afprøver vi først apparaternes fysiske pasform. Selve tilpasningen af apparaterne foregår elektronisk via computer, hvor audiologisten kan holde øje med, samt kalibrere og justere de enkelte parametre.

Tilpasningen vil foregå i tæt samråd med dig.

Vi vil træne med dig i hvordan du håndterer apparaterne og derefter aftale en eller flere opfølgningsdage efter dit behov. Vi finjusterer apparaterne ud fra dine tilbagemeldinger, og taler om dine erfaringer og oplevelser med dem.

Når du er blevet gode venner med dine apparater er vi tilfredse.

Kundeservice - Kontakt os

For spørgsmål omkring en ordre, eller for mere information omkring vores produkter.

Send en besked