Webshop

Ring mig op

Tilmeld nyhedsbrev

Vi er også påDownloads

Artikler

Seneste nyheder

Mest solgte

Alle bedst sælgende
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Audiovoxs Aps, en høreklinik der adskiller sig positivt fra mængden. Du lokalisere et omfattende produktsortiment af nyttige produkter ved Audiovoxs, der med sikkerhed opfylder dine målsætninger om optimeret hørelse af Tinnitus.

På firmaets høreklinik formstøber vi høreværn af enestående kvalitetsstandard. Ved benyttelse af formstabilt og blødt silikonemateriale er vi sikre på at skabe fuldstændigt unikt tilpassede løsninger indenfor høreværn for at beskytte dig fra Tinnitus.

Grænseoverskridende Tinnitus forekommer i relation til mange fag og derfor bør man bestandigt bruge høreværn, så man undgår høreskader af permanent karakter. Ved hjælp af et besøg på vores høreklinik, får du chance for at værne om din hørelse - du skulle jo gerne have den hele livet og komme ud af Tinnitus.

Vi sælger produkter fra vores høreklinik, som med garanti beskytter din hørelse.
I henhold til dine ønsker, så leverer vi høreværn som indholder et omfattende udvalg af filtre, som matcher til utallige alternative behov hos vores kunder. Som jæger kan du eksempelvis opnå stor fornøjelse af firmaets høreværn. Vil du have fornøjelsen af alle naturens dejlige lyde, men ønsker at være fri for påvirkning af hørelsen på baggrund af drøn fra skud, så besidder vi den formålstjente løsning.

Også indenfor pædagogfaget og musikbranchen ser man et stigende omfang af høreskader på årsbasis og hermed er en løsning fra vores høreklinik absolut værd at overveje. Vi skaber de helt rigtige værktøjer vedrørende støjbeskyttelse af hørelsen, på firmaets høreklinik.

Du kan bestandigt kontakte vores høreklinik for vejledning eller tvivl i forbindelse med værn overfor Tinnitus, via vores kontaktoplysninger, som du opnår nederst på siden.

Kundeservice - Kontakt os

For spørgsmål omkring en ordre, eller for mere information omkring vores produkter.

Send en besked