Webshop

Ring mig op

Tilmeld nyhedsbrev

Vi er også påDownloads

Artikler

Seneste nyheder

Mest solgte

Alle bedst sælgende
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Sovepropper
 

Sovepropper er velegnede til skifteholds-arbejdere, der har brug for at sove i ro i dagtimerne.

Men også til dem, der har en snorkende partner eller en nabo, der støjer meget. Sovepropperne bliver fremstillet i et specielt blødt materiale, så de ikke generer når man sover. Propperne kan også anvendes til meditation, eksamenslæsning, m.m.. De sidder helt inde i øret og dæmper maksimalt.

Søvnbesvær, støj og stress høre sammen

Refleksioner over det støjniveau vi efterhånden må leve med i hverdagen.

Flere forskere har fortalt os, at en god nats søvn er vigtig for vores helbred og nogle forskere har endda fortalt os, at det høje støjniveau tager flere år af vores levetid. Vi kommer til verden med et skrig og derfra fortsætter støjen med at genere os resten af livet. Nogle får høreskader med hørenedsættelse eller i værste fald tinnitus til følge.
Mere end 700.000 danskere lever med et høretab hvor et høreapparat er en nødvendighed for at opretholde livskvaliteten i deres hverdag. Livet er fyldt med mange lyde: de første ord, latter, glædesudbrud, sang, musik, maskiner, fly, biler, råb, skrig, eder og forbandelser, naboer der larmer, ægtefæller der snorker og så videre. Vi er omgivet af lyde, og det er et stigende problem for det moderne menneske. Vi bruger vores ører uafladeligt med stress og måske tinnitus til følge. Stilhed er blevet en luksus.
 
For mange mennesker er den ideelle problemløsning i en støjfyldt hverdag blevet det formstøbte høreværn.

Det formstøbte høreværn designes til det menneskelige øre og bliver dermed et unikt hjælpemiddel for den enkelte. Og samtidig et lille kunstværk.

Høreværnet kan kaldes anvendt design, da det formår at løse såvel samfundsmæssige som almenmenneskelige problemer i hverdagen på arbejdspladserne og i privatlivet.

Kundeservice - Kontakt os

For spørgsmål omkring en ordre, eller for mere information omkring vores produkter.

Send en besked